intro

Ud med sproget ...

Vi oversætter til og fra alverdens sprogEffektiv arbejdsgang

Samarbejde
Interpen Translation og kunden udarbejder i fællesskab en arbejdsgang, der er optimal for den enkelte kunde. Vi har konstant fokus på at optimere denne arbejdsgang – både i forhold til tekniske løsninger og for at sikre en høj sproglig kvalitet.

Effektive teknologier
Interpen Translation er altid på forkant med at integrere professionel oversættelse med de sidste nye, effektive teknologier. Det sparer både tid og penge og sikrer høj kvalitet. Translation Memory er en vigtig del af vores arbejdsgang med alle kunder, og vi håndterer alle dtp-formater.

Fast projektleder
Vores kunder har altid en fast projektleder, som sikrer en smidig arbejdsgang og følger opgaverne til dørs.

Levering
Vi leverer som kunden ønsker det, bl.a. via kundens website eller kundelogin på vores hjemmeside – og altid til tiden.

Totalløsninger
Vi kan levere totalløsninger, der omfatter oversættelse og korrektur, dtp, godkendelse hos forhandler/datterselskab og levering af printklart materiale. Det giver kunden optimal sikkerhed på alle sprog – også ikke-europæiske sprog som japansk, arabisk og kinesisk.

Evaluering
Evaluering af opgaverne er en vigtig del af samarbejdet med vores kunder. Det sikrer fokus på høj kvalitet i den daglige arbejdsgang og tilfredshed hos kunden.


Interpen Translation A/S - Rosenbæk Torv 1, 3. DK-5000 Odense C. tlf.: +45 6612 1602 - fax: +45 6591 3264 - E-mail:IPTranslation@textminded.com