intro

Ud med sproget ...

Vi oversætter til og fra alverdens sprogOversættelse

Oversættelse hos Interpen Translation
Interpen Translation oversætter til og fra mere end 49 sprog. Vi har 32 års erfaring med oversættelse inden for alle emner, og vores oversættere er topprofessionelle og veluddannede; de er alle indfødte og har en stor faglig og kulturel indsigt i deres speciale. Der stilles rigtig mange krav til en oversættelse, og for at opnå en perfekt tekst, udfører vi en intensiv korrekturlæsning og har altid to oversættere på en opgave.

Oversættelse med fokus på ønsker og behov
Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine konkrete ønsker og behov. Du og din projektleder udarbejder i fællesskab den arbejdsgang, som er mest effektiv i forhold til tid og penge.

Oversættelse og teknologien bag
Interpen Translation arbejder altid med at integrere den sidste nye og mest effektive teknologi, hvilket sparer både tid og penge og sikrer høj kvalitet. Derfor benytter vi det unikke værktøj Translation Memory, der sikrer at den enkelte kundes terminologi og tone of voice altid overholdes. Databasen gemmer alle oversættelser og sikrer sproglig konsekvens og ensartethed ved opdateringer og nye oversættelser.

Totalløsninger
Vi tilbyder også totalløsninger med oversættelse, korrektur, dtp og levering af printklart materiale. Derudover leverer vi også autoriserede oversættelser, hvis danske eller udenlandske myndigheder kræver det, og kan eventuelt sørge for legalisering hos de relevante myndigheder.

Dtp/filformater
Vi håndterer alle filformater som bl.a. Word, Excel, xml, html, InDesign, pdf – også i forbindelse med brug af Translation Memory. Med vores faste team af dtp'ere kan vi desuden levere færdig desktoppet, printklart materiale. Vi kan eksempelvis levere det oversatte materialet via dit website eller via kundelogin på vores hjemmeside.

Evaluering af oversættelsen
For at sikre et godt samarbejde med dig som kunde, hvor fokus er høj kvalitet og tilfredshed, bliver alle oversættelsesopgaver evalueret ved opgavens afslutning. Det giver dig de bedste forudsætninger for et effektivt forløb og et rigtig godt resultat.

Prøv os!


Interpen Translation A/S - Rosenbæk Torv 1, 3. DK-5000 Odense C. tlf.: +45 6612 1602 - fax: +45 6591 3264 - E-mail:IPTranslation@textminded.com